ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

tisdag 25 oktober 2011

Inifrån Utanförskapet - Tips på föreläsning

Den 24/11 kan man gå på föreläsning här i Umeå, som handlar om Aspergers syndrom och ADHD. Åsa Gravander var 42 år då hon fick sin ADHD-diagnos, detta efter att levt sitt liv med känslan av utanförskap. Detta efter att hennes två söner fått sina diagnoser, då hon förstod att hon själv hade den. Stefan Widerlöf var 34 år då han fick diagnosen Asperger och förstod då varför han aldrig behövt vänner och varför han känt att han aldrig passat in. Här finns en artikel om Stefan från Aftonbladet.


En föreläsning om ADHD och Aspergers syndrom


Om du vill veta hur galet, ledsamt, kreativt och hoppfullt ett liv med ADHD och Asperger kan vara, lyssna då på författarna Åsa Gravander och Stefan Widerlöv som under en hel kväll delar med sig av sina erfarenheter. Det här är en kväll för alla och vi kan lova er en annorlunda upplevelse med både humor och värme, gråt och skratt.

Under fjorton år har Åsa och Stefan, rest runt i Sverige och föreläst för tusentals personer, överallt har mottagandet varit fantastiskt!

Så här beskriver Elizabeth Lundin, rektor i Köpings kommun föreläsningen.

"Jag har aldrig upplevt en så entydigt positiv utvärdering från min personal under min 30-åriga tjänstgöring. Det allmänna omdömet var: "mycket bra, spännande och stimulerande". "Att höra föreläsarna tala utifrån egna erfarenheter gav publiken starka känsloupplevelser. Samspelet fungerade perfekt. Dagen upplevdes som fartfylld och omtumlande".

Åsa och Stefan är båda författare, deras böcker kan beställas och köpas i samband med deras föreläsning.

Texten är kopierad från biljettplatsen.se där du också kan beställa biljetter. Det kostar 620 kr resp. 200 kr (anhöriga/personer med ADHD) exkl moms. Ett tips bara för den som är intresserad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar