ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

fredag 9 december 2011

Sickness

Igår åkte jag direkt på morgonen till min vän T med lite kläder hon skulle få låna, eftersom en annan har råkat "krympt" dom... Sen skulle jag storhandla och T följde med, eftersom hon inte hade något att göra. Det var vi och penisonärerna som handlade, men ändå var det fullt på parkeringen. Tydligen är det alltid folk ute nu, oavsett om det är vardag, helg, morgon eller kväll. Jag trodde inte julgalenskapen började så tidigt. Men inne på Coop är det rätt lugnt den tiden ändå.

Väl hemma tog min yrsel över mer och jag låg resterande tid inan jag hämtade barnen tidigare för vi skulle pyssla ihop lite julklappar. Vi åkte och köpte en mössa till N också, hon var hur söt som helst i den. Men hon har en tendens att förstöra saker och innan vi klivit ur bilen hemma hade hon rivit loss en tofs. Men vi lagade så gott vi kunde.



Så vi pysslade och det var riktigt skoj. Resten får vi göra klart idag, så ska hämta dom tidigare då med. Efter pysslet satte ja gmig i soffan och rörde jag huvudet kändes det som om jag var på en båt. Tillslut la jag mig ner och sen låg jag så. Jävla medicin. Att kliva upp för att gå på toaletten var ett helvete och barnen klättrade över mig så huvudet rördes. Idag är det bättre och jag ska pyssla på med lite saker igen. Och städa upp röran jag drog ur igår, men inte kunde städa upp sen eftersom jag bara låg. Mår man bra psykiskt, för medicinen hjälper, ja då mår man illa av den och kan ändå inte göra något. Men det är bara att gilla läget. Nu måste jag styra upp två nakenfisar och dra en sexåring från tv:n.

Goder morgon på er både herre och fru!