ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

torsdag 27 oktober 2011

Ute i sista sekund

Som vanligt. Packade ikväll, men det gick otroligt nog snabbt. Hade skrivit en packningslista! Det sista slänger jag i imorgon, alla kläder var inte torra. Sen hoppas jag bara att jag inte glömt nåt.

Är inte särskilt ångestfylld än. Förtränger nog att jag ska flyga. Min vän jag ska hälsa på undrade vad jag ville göra, men jag kan inte ens tänka så långt. För flygresan står ivägen innan. Och den tänker jag ju inte på. Så ingen ångest, men det känns som om jag inte kommer kunna sova. Imorgon vet jag dock att den kommer med största sannolikhet. Men försöker bestämma att det inte ska bli så. Hoppas jag lyckas!


Micaela

Jag fick kontakt med Micaela genom hennes blogg. Hittade den några veckor innan jag fick min diagnos genom en kommentar hon lämnat på Marlene Larssens blogg. Micaela har också ADD. Så jag tänkte att jag väntar tills jag vet om jag får någon diagnos eller inte. För det roliga sammanträffandet var att hon också bor i Umeå. Så när jag fått min diagnos lämnade jag en kommentar på hennes blogg. Strax efter såg jag att hon lagt till mig på Facebook. Så vi satt och skrev långa meddelanden till varandra och jag satt och skrattade högt. Det gjorde hon med vet jag.

Sen har vi skickat sms och fortsatt skriva på Facebook, vi började ganska direkt höras flera gånger om dagen. Som om det vore helt naturligt, även fast jag inte ens träffat henne förrän jag äntligen tog mig iväg i tisdags. Jag var hem till henne, fick lunch och vi pratade på. Hon var precis som jag trott att hon skulle vara, världens varmaste och gulligaste tjej!! Om ni inte läst hennes blogg, så gå in och gör det. Hon blandar sin vardag med lite mer roliga saker än vad jag gör tycker jag och gillar att fotografera så hon har definitivt mer bilder. Jag hatar att läsa bloggar utan bilder, eftersom det blir för mycket text. Så hennes blogg passar mig perfekt. Inte min som nästan bara har en massa text.

Fina Fina Micaela<3

Idag är det stora tycka-synd-om-mig-själv-dagen...


Jag mår så fruktansvärt illa idag. Tyvärr är det nog tre orsaker till det.

  • Biverkningar av Concertan.
  • Magen pallar inte all medicin (okej och snusen)..
  • Yrsel av spänningarna jag har i axlar och nacke. 

    Hoppas kunna få Primperan och Omeprazol utskrivet från psyket idag. Så idag trallar jag på lite sakta och grämer mig över att jag måste packa och tvätta då jag mår såhär. Men nu är det ju kniven på strupen, så då görs det. Fast om jag känner mig själv kommer jag springa omkring inatt och göra det... Men jag ska åtminstone försöka att inte göra så!

    Frukost