ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

tisdag 1 mars 2011

Ikväll är jag solo

Och oj som jag längtat. Visst, barnen är hemma. Men de sover. M är och spelar fotboll OCH innebandy = More ME-time!! Jag pallar inte att ha nån inpå mig hela tiden. Helst inte när barnen också är hemma hela dagarna. För allt ljud och all aktivitet. Jag höll på bli tokig då barnen skulle bada. Badrummet innehåller en hel del akustik för er som inte märkt det... Och småflickor innehåller en hel del falsett och hummar gärna på med nåt enformigt ljud. HELA tiden.

Så eftermiddagen kantades av oändlig trötthet. Åtminstone i min kropp. Och några damp-utbrott. Så nu är det jag, soffan och en daim-chokladkaka all night long. Eller ja, tills jag däckar vid tio..

Ikväll blir det tummen upp!

Bus

Solen kom fram ute också. Och jag kände faktiskt att idag, idag vill jag gå ut. Så jag följde med familjen samt svägerska med dotter ut. Jag har åkt madrass med barnen, gått en promenad med Krut och som vi sprang. Sen busade jag och lill-valpen. Han gav mig mycket glädje idag. Jag gillar den där hunden! Förutom när jag lånade han en dag och han bajsade på min matta. Då fick han gå hem igen. Men det var snabbt glömt!


God morgon!

Idag vaknade jag upp 5:15 till en lillan som måste bytas på. Sen är det morgon, för det har hon bestämt. M är hemma sista dagen idag på VAB så vi går ner i soffan alla tre. Där somnar mamman om ett tag. De stora barnen kommer sen ner med sin stereo och startar morgonen med disco. Så kan man göra. Då kan mamman vakna upp en gång till på strålande humör och se tre små dansande prinsessor. Mamman dukar upp till frukost under munterhet och sång. Idag är det grått ute, men sol inne!