ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

fredag 28 oktober 2011

Väntar på flyget

Jag kommer som värsta virrpannan in på flygplatsen. Står otaliga gånger och försöket få ut mitt boarding card i automaten. När jag går till informationsdisken informeras jag surt av mannen i disken att jag står i SAS disk. Då får jag ut biljetten, eftersom jag går till rätt automat.

Var lite orolig då jag åkte hit, men nu känns det lugnt. Väskan gick precis igenom för handbagage, men eftersom det är fullt i planet fick jag checka in den gratis. Har köpt en tidning med kändisskvaller, första gången jag köpt en sån tidning. Faktiskt. Blir lagom läsning idag, för en trött Anna. Som råkat checka in sin snus då hon la handväskan i resväskan. Inget lugnande alls för mig med andra ord.

Tur med min hjärna, att jag inte kan lyssna på informationen ordentligt som ropas i högtalarna. Ska gå ombord på flyget och går återigen till SAS andra disk. Samma sura gubbe. Blir stressad och frågar var jag ska. Han snörper ihop munnen och pekar tyst åt höger. Där är bandet fördraget och stressad frågar jag om jag är sen. Tydligen var det inte lika bråttom i Norwegians disk och kvinnan är trevlig. Jag får sitta ner och vänta. Nu så ska jag bara leta rätt plats sen får piloten sköta resten. Hoppas han inte är lika virrig som mig!