ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

onsdag 2 november 2011

Ibland om man låtsas, blir det verklighet

Varit nere på stan och fixat några ärenden. Sminkade mig och tänkte att jag skulle se lite piggare ut och nu är jag det. Inte ens att jag backade in i en sten fick mig att tycka att dagen var förstörd. Nu ska jag käka och se nån serie, sen blir det till att göra dr sista viktiga sakerna idag. Så skönt då det äntligen är gjort!!

Skåneland

Lördagens middag, Italienskt lagade vi. Jättegott!

K hade bakat Halloween-muffins.

Vi var bara fem stycken, men vi roade varandra bra ändå.

På måndagen promenerade vi till Turning Torso.

Malmö är en otroligt vacker stad.

Sen gick vi på olika Second Hand-affärer. Gjorde några fynd.

Otroligt vad några dagar kan gå fort. Förutom det trevliga sällskapet så trivdes jag väldigt bra i Malmö, det var en mysig stad med väldigt fin omgivning. Ska lägga ut lite fler bilder, då K skickat dom till mig. Jag glömde mobilen hemma flera gånger. På måndagkväll skulle vi gå på Rihanna, men vi hann bara komma till arenan så fick vi vända eftersom Rihanna var sjuk. Var ju väldigt snopet, men hon är ju en vanlig människa hon med. Så det va bara att vända hemåt igen.

Flygresorna hem gick bra, men ångesten klappade på rätt bra. Men jag lyckades fokusera bort den ganska okej med läsning och musik. Men jag är så stolt att jag flög, trots att jag hatar att flyga. . Jag valde att göra det, för jag vill ju gärna få bort min flygrädsla. För att bota ångest måste man utsätta sig för den, så mycket har jag lärt mig under dessa år iallafall. Man kan inte leva sitt liv i ångest, den ska aldrig mer få styra mitt liv!

Jag kom hem igår vid femtiden och fick äntligen pussa på mina underbara barn. Idag är vardagen tillbaka och jag ska fixa en massa saker, bara att hugga tag i verkligheten. Bit för bit ska jag ta tillbaka mitt liv, acceptera och jobba mig framåt. Det går sakta, men jag får försöka finna mig i det även om jag är otroligt less nu på att gå hemma. Jag vill ut och jobba nu, hoppas innerligt att arbetsträningen kommer fungera bra så jag kommer framåt på det planet snart.