ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

fredag 2 december 2011

Opp i ner, ner o opp, grisen gal i granens topp!

Bloggar inte alltför mycket just nu. Orkar inte.. Ena dagen är jag så omotiverad till allt att jag vill kräkas, de dagarna tar mycket tid för att ens få två saker gjorda.
Andra dagar går det bättre och jag märker att detta går ju fort. Men tvivlar att jag kommer komma ihåg det nästa gång, för det gör jag inte. Även om det tog fem minuter. Vissa saker har jag tappat lite på, men det är bara att ta nya tag igen.

Igår var jag på arbetsförmedlingen och gick igenom min situation och hur vi kan planera. Ska träffas alla med FK och min psykolog i januari. Till dess tyckte de inte jag skulle börja atbetsträna, eftersom jag måste få fortsätta jobba hemma. Sen kanske vi börjar med 10 timmar i veckan.

Gick sen ut på stan för att handla julklappar. Då fick hjärnan tilt i kassan och jag letade saker i väskan, välte grejer och då jag skulle ta fram bankomatkortet öppnade jag myntfacket istället. Ut flög tior och andra kronor över disken och spridda omkring mig. Jag log och skojade och sa: oj, vad är det med mig idag?
Men jag tappade fokus bland alla grejer och nämnde såklart inte att det är mitt vanliga jag..

Åkte till micaela och tittade på fina valpen Otis, som var en busig liten grabb!

Vidare mot Coop och vid det laget ville jag helst hem. Tog två timmar att handla. MEN nu har jag gjort 2:a veckans matlista. Då vet jag också vad jag ska handla. Tar lite tid, men sen kommer jag ha mina fasta listor så jag får lättare med det. Låter tråkigt och inrutat och tyvärr måste mitt liv vara så. Om jag vill fungera.

På kvällen hade H julspel med skolan. Tog ett tag, men det var verkligen bra gjort. En stor scen och bra kläder. H var musbarn i mössens julafton och var så söt. De hade bl.a. Gjort en stor råttfälla med en ost i och en stor stövel. Hon sjunger även i kören och var duktig där med såklart!

En lååååååång dag, men nu har jag snart handlat alla klappar iallafall. Vill ha det bortgjort. Nu är en ny dag och på fredagar byter jag sängkläder och städar toaletten. Rutiner mina vänner är nyckelordet!