ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

söndag 3 april 2011

Eftersmaken från gårdagens fylla...

... ångar ur munnen, med en blandning av chips och feströk. Jag hade så kul igår, att det borde vara olagligt. Med lite sprit i ådrorna släpper den sociala fobi jag dragit på mig under åren. Då kryper jag ur skalet och pratar med allt som kommer i min väg. Likt en studsboll studsar jag runt för att jag har sånt spring i benen. Som en enda intensiv explosion... Sen hade jag efterfest med mig själv hemma. Utan alkohol vill säga, men sprite och chips. Somnade inte förrän halv 6 imorse. Och vaknade halv 8. Fattar inte hur man kan sova när man varit ute och festat.


Tycker ändå jag såg hyfsat pigg ut då jag kom hem


Dock som sagt med den rubbade rytmen har det bidragit till lite sömn såklart, men även för lite mat och att jag missat min medicin. Imorgon börjar veckan igen och då ska det bli intressant att se hur min förmåga att rätta till allt, är.

Sen kommer familjen hem i eftermiddag. Jag längtar som en tok efter dom! Min lilla femåring slog upp ett jack i huvudet igår, då hon ramlade från sängen in i ett element. Hon fick åka till farbror doktorn och limma. Med ett speciellt lim, för hud, som hon sa. Tiden kommer gå alldeles för långsamt tills jag får pussa på dom igen.