ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

lördag 10 december 2011

Dagens bilder

Satte mig och kände mig mosad imorse efter jag lämnat barnen. Men blev less och då fick jag eld i baken. Jag har städat bort en massa bråte från bordet som belamrats här nere. Limmat ihop trasiga saker, skruvat till toalocket, gjort mina två fasta fredagssysslor, hämtat barnen tidigare och pysslat, gjort hemmagjorda chicken nuggets, haft fredagsmys med en powernap, sen tog jag och bakade saffransbullar nu ikväll.

Kändes bra att jag fick upp motivationen, men känner nu efter att bakat att jag tog ut mig istället. Men så får det väl vara då. Less på underaktivitet, deppiga dagar och illamående och vissa biverkningar och ha en invalid rygg.

Idag myste jag också i min nya supervarma mössa, var bra i snöstormen! Blev förresten väckt imorse med ett grattis på namnsdagen av barnen. Kl 8 ringde min fina vän och grattade mig. Så mycket så tidigt, det gjorde mig glad! Har också haft körkort i två år idag och därmed är min prövotid över. Och om en vecka idag, fyller skruttan två år!!! N och lilla J lekte med min iPhone idag märkte jag nyss då jag hittade några bilder. Idag vände jag på steken och bilderna var som gräddan på moset.. Mina älskade!!