ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

söndag 9 oktober 2011

Skulle vilja, men hjärnan orkar inte...

Satte mig och såg att flera ur min blogglista uppdaterat bloggarna. Men jag orkar inte läsa dom, eftersom hjärnan inte pallar mer idag. Det är tråkigt då man vill så mycket ibland, men inte orkar.. Blir uttråkad, men inte kan annat än sitta still och försöka göra inget. Barnen har jag varit snäll mot idag, men däremot inte orkat så mycket men kan glädjas åt lugnet. Tills det brakade loss och jag inte kan gå undan, för det blir orättvist. Och skriket intar kroppen igen.. Då orkar jag inte lyssna på någon alls om något alls. Det bara fladdrar omkring runt mig och jag vill krypa in i kroppen och stänga ner. Mitt hela jag vill fly, även fast jag såklart egentligen inte vill fly på riktigt.




Mina popcorn slår alla andras...


Ingen kan ju bestämma att man inte får ha söndagsmys mitt på dagen om man har lust med det. Så det har vi idag och så ser vi på Nils Karlsson Pyssling och myser under täcket medan J sover!

Lovely Sunday


Morgonmys med två av de bästa.. Dessa morgnar jag faktiskt kliver upp, utan att vara som ett vandrande lik är så värdefulla. Sunday betyder ju soldag och dessa dagar lyser solen starkt här inne hos oss!