ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

lördag 19 mars 2011

Handy, yes I am!

Tog och ryckte, eftersom jag ville göra klart tjejernas rum innan de kom. Jag har målat deras stolar och bord rosa. Sen skulle en spegel sättas upp, så jag tog saken i egna händer och måttade, vattenpassade, borrade, pluggade och skruvade. Sen var den på plats och jag var riktigt nöjd, då det var första gången jag gjort det. Så nu kan jag det med, var inte så svårt.

Den är inte sned, det är bilden som är det.


 


Nu blir det lördagsmys och jag känner mig helt utpumpad. Man gklmmer fort hur de små låter. Men många goa kramar har jag fått och det härligaste är när jag får mysa i soffan med dom ikväll. Ha en bra kväll!

Vaknat på avigsidan

När jag vaknar har jag redan en känsla och ett humör så då vet man hur dagen blir. Jag vaknade trött, matt, irriterad, ledsen och allt sånt tråkigt man kan känna. Som tur är kommer tre små trallande hem om bara några timmar och då blir det bättre! Jag ska vila nu trots att det är en hel del jag skulle kunna ordna innan de kommer, men vill inte spä på mattheten och tråkhumöret.

Annars gråter mammahjärtat idag då man läser i en blogg jag följer sporadiskt: http://tindraskamp.se/

Tindras gula lilla hand som bevis på en trasig lever...

Jag är sedan några år tillbaka donator genom att jag tagit ställning i donationsregistret. Har du? Vill även anmärka på att det är viktigt för de som inte vill vara donator också, eftersom om olyckan är framme behöver inte anhöriga ta det beslutet i ett chockat, sorgset, förvirrat tillstånd. Blunda inte för det svåra, det som kan hända vem som helst av oss...