ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

tisdag 8 november 2011

Tisdag blev en bra dag!

Idag har jag hunnit med en del, tvingat mig till det. Jag började fixa undan imorse och tvingade mig att göra klart, verkligen göra klart och sen gå vidare till nästa sak. Tvingade även mig själv att plocka upp något om jag såg det och slänga eller lägga det på rätt ställe. Sen sov jag en och en halv timme mitt på dagen och då var jag verkligen trött och sov gott.

På eftermiddagen var jag på min ADHD-grupp där en Överläkare pratade om ADHD och hjärnan och om hur medicinering fungerar vid ADHD, vad den gör för något. Väldigt intressant. Har skrivit ett långt inlägg om det, men är  inte klar och så håller jag på att rita bilder till också. Även om jag som vanligt är sugen på att publicera det på en gång så ska jag se till att vänta och göra det ordentligt. För det är väldigt bra kunskap om hur det faktiskt ser ut i huvudet på oss ADHD-människor. Så håll till godo!

Ikväll fortsatte min ork utan att sina och jag tvingade mig till att göra lite fler saker. Tänker som vanligt att jag struntar i det och får släpa mig själv runt för att göra det. Men nu känner jag mig jättenöjd med mig själv men framförallt är det för jag haft en dag då jag inte varit så in i norden trött. Det var längesen jag hade en sån dag!