ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

ADHD/ADD - Det osynliga funktionshindret

lördag 12 november 2011

Jag har haft en väldigt bra (pigg) lördag!

Somnade vid 01-tiden igår. Sen sov jag bättre än på länge. Var pigg då jag klev upp. Utvilad, tänka sig.. Trodde jag inte skulle kunna sova eftersom jag tog en Concerta kl 14. Tvärtom.

Vi städade barnens rum på förmiddagen, hann nästan klart. Även om jag var lite grinig. Det stod på mitt nya schema. Sen badhuset med Tina, son och mannen hennes. Var lite grinig på väg dit med, eftersom jag stressad sprang runt och yrade och alla lät på samma gång. Eller så märkte jag det mer, då jag var stressad. Simmade en stund med Tina och det kändes bra för kroppen. Jag som har ont i ryggen. Får nog börja med det, istället för alla storslagna ideér om träning. Bastade med H efteråt, hon gillade värmen!

Sen blev det Coop för att köpa lite grejer till middagen. Vi skulle få middagsgäster, N:s bästa kompis med tillhörande föräldrar. Jag kände att jag ville det, för jag orkade det. Och för jag inte känner att jag behöver dölja röran lika mycket, som dessutom blivit lite bättre.

Vi missade Bolaget med 5 minuter. Fick nöja oss med vitt vin vi hade hemma redan.
Gästerna kom och maten kom på bordet efter en stund och J hade med sig rött vin, så det blev vi glada över. Slapp vi vita vinet.

Så vi har ätit god mat, satt och pratade och barnen åt godis, såg tv och hade bröllop. Det var en vacker brud och spindelmannen som gifte sig! Sen var kvällen slut för bästisen skulle hem och sova.
Jag rafsade ihop efter middagen, därför jag inte orkade göra det sen. Förstå, inte orka göra det SEN. Annars brukar jag inte orka det nu, inte göra det sen och ja, det blir rätt tråkigt. Så nu sitter jag, trött fast på ett bra sätt. Tog en tablett extra även idag vid lunchtid och jag var inte en zombie ikväll. Jag älskar det, jag kan leva, det är en känsla jag inte riktigt känt förut!! Även om effekten inte är riktigt bra ännu.Hur som helst... Länge leve metylfenidat!